De Trainer en Contact

Als landschapsarchitect ontwerp ik aan de kwaliteit van de buitenruimte.

Als trainer help ik mensen de kwaliteit van hun binnenruimte te ontdekken en verruimen.

Ruimte in jezelf geeft ruimte voor creativiteit, verrassing, het spontane en het onverwachte. 

Als landschapsarchitect en trainer ben ik eindeloos geboeid door de kracht van een ontvankelijke, open mind en het creatieve proces; Ruimte om te creëren, ruimte om te zijn.


De natuur is hier de perfecte leerschool voor. Het natuurtekenen is een middel om je 'open mind' te oefenen. Wat je ervoor terug krijgt is een gevoel van herboren ruimte in je denken en voelen, gevoel van vrijheid en rust, ontspanning en vertrouwen in je creatieve denken.


Het verschijnsel 'ruimte' is al jaren een thema dat me boeit en waar ik onderzoek naar doe.

Aan de Kunstacademie studeerde ik af als Interieurarchitect. Daarna studeerde ik Landschapsarchitectuur aan de Wageningen Univerity and Research Centre. 

Daarnaast volgde ik de opleiding tot facilitator van creatieve processen aan het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken in Antwerpen en de training tot begeleider van het Socratisch Dialoog bij Het Nieuwe Trivium in Eindhoven.Ik werk op dit moment als landschapsarchitect bij een ingenieurs- en adviesbureau.


Zo binnen, zo buiten; een open mind is voorwaarde voor een goede ontwerper. En zijn we niet allemaal ontwerpers van de dag, de week, ons huis, vriendschappen en zelfs onze overtuigingen?
    Contactgegevens

Contactformulier

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved