De Trainer en Contact
Op de kunstacademie heb ik het plezier van tekenen ervaren. Tekentechnieken en leren kijken, hebben een wereld voor mij geopend, waardoor ik met een eenvoudig grafietpotlood mij kan uiten op iets simpels als een vel papier. Deze ruimte koester ik en wil ik graag delen. Ik beleef er enorm veel plezier in als ik oefeningen aanbied en deelnemers daardoor iets prachtigs ervaren. Dat kan zijn de rust van het kijken en verwonderen, of het 'ineens' ontdekken van een tekening die klopt. Het schept een nieuw soort ruimte. Ruimte om te spelen, om te ontdekken, om je te laten verrassen. 

In mijn dagelijks werk ben ik landschapsarchitect vanuit mijn eigen onderneming Ruimte Atelier (www.ruimteatelier.nl).  Ik ben ook in die rol eindeloos geboeid door de kracht van een ontvankelijke, open mind en het creatieve proces; Ruimte om te creëren, ruimte om te zijn.

Dit faciliteren aan een groep of team is een prachtige rol en voorrecht. 

De natuur is voor mij een unieke leerschool. 


Zo binnen, zo buiten; een open mind is voorwaarde voor een goede ontwerper. En zijn we niet allemaal ontwerpers van de dag, de week, ons huis, vriendschappen en zelfs onze overtuigingen?
Eveline de Kock - Veenendaal

Contactformulier